Woning logo Beuseborgh
Beuseborgh Mauritius Home
Beuseborgh Mauritius Albion
Beuseborgh Mauritius Woning
Beuseborgh Mauritius Inrichting
Beuseborgh Mauritius Verhuur
Beuseborgh Mauritius Eten & Drinken
Beuseborgh Mauritius
Beuseborgh Mauritius Foto's
Beuseborgh Mauritius Contact
 
 
Beuseborgh Mauritius Aanbieding

Ligging
Onze vakantiewoning (Beuseborgh) ligt in de wijk Chazal aan de Avenue Victory, de weg vanaf het oude dorp naar de vuurtoren, op ongeveer 200 m. vanaf het strand (Coördinaten: S20 12.11, E57 24.17)
De woning is in 2008/2009 gebouwd. De bouwstijl wijkt nogal af van wat gebruikelijk is op Mauritius. Rond het huis ligt een royale tuin, met aan drie zijden een muur. In de tuin staat een kleine woning, met aan de voorzijde een veranda en aan de tuinkant een buitendouche voor algemeen gebruik.
De villa heeft aan de voorzijde voor de garage een carport en aan de achterzijde een veranda.
Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Begane grond
Op de begane grond ligt, behalve de hal, het toilet en de trap, een flinke woonkamer met een brede open verbinding naar de eethoek en de open keuken.
Bovendien liggen op de begane grond onze privé-slaapkamer en badkamer. Deze beide ruimten met de inventaris zijn afgesloten en niet beschikbaar voor verhuur.

Onze vakantiegasten kunnen tijdens onze afwezigheid (9 tot 10 maanden per jaar) gebruik maken van de woonkamer. De keuken en de eethoek is altijd door hen te gebruiken.

Verdieping
Op de verdieping liggen vier (slaap)kamers van respectievelijk 34, 29, 24 en 19 m2. De grootste kamer kan dienst doen als woon-/slaapkamer.
Tussen de twee kleinste kamers ligt tegenover de trap de badkamer met toilet.

In de woning mag niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Kleine woning
De kleine woning biedt ruimte voor permanente bewoning door twee personen. De woonkamer/keuken is eenvoudig, maar volledig ingericht met een tweetal fauteuils en een salontafel en een eettafel met twee stoelen. In de keuken is alle gebruikelijke apparatuur aanwezig.
De woning beschikt uiteraard over een douche en toilet.

Terras aan de achterzijde van het huis
Zithoek