Eten en drinken logo Beuseborgh
Beuseborgh Mauritius Home
Beuseborgh Mauritius Albion
Beuseborgh Mauritius Woning
Beuseborgh Mauritius Inrichting
Beuseborgh Mauritius Verhuur
Beuseborgh Mauritius Eten & Drinken
Beuseborgh Mauritius
Beuseborgh Mauritius Foto's
Beuseborgh Mauritius Contact
 
 
Beuseborgh Mauritius Aanbieding

Eten buiten de deur en winkelen
Over smaak valt niet te twisten. Wij verzorgen daarom niet uw maaltijden. U kunt dat zelf doen in de keuken of u laat de (warme) maaltijden bezorgen of gaat naar een restaurant.
Als u eet wat de Mauritianen eten dan loont het nauwelijks de moeite om zelf een warme maaltijd klaar te maken. Als u echter 'Westers' wilt eten, dan betaalt u ook westerse prijzen. In dat geval gaat u naar een restaurant (bijvoorbeeld van een hotel) of naar Port Louis of een van de vakantieplaatsen.

Aan het begin van de Avenue Victory vindt u een Creools restaurant en een pizzabakker. Aan de Avenue Bounty is een goede 'afhaalchinees'. Als u telefonisch uw bestelling doorgeeft, hoeft u niet lang te wachten. U kunt uw bestelling ook laten bezorgen.
In Belle Vue (Camp Créole) is een goed Chinees restaurant. Ook hier kunt u de bestelling laten bezorgen.

Aan het begin van de Avenue Victory is een supermarkt (New Albion Store) met alles wat u dagelijks nodig hebt. In de richting van het oude dorp is nog een tweede supermarkt (Dodo Shop).
Als u echt wilt winkelen, gaat u naar het Shoppingcentre Trianon met winkels als Game (sport, doe-het-zelf, meubilair, elektronica), Shoprite (levensmiddelen, sport, elektronica), Espace Maison (doe-het-zelf, sanitair, installatiemateriaal, gereedschap) en Galaxy (elektrische huishoudelijke apparaten, elektronica).
Inmiddels zijn er ook (luxe) winkelcentra in de buurt van Reduit (La Bagatelle) en Bambous (Cascavelle).

Keuken